vineri, 8 mai 2009

Do U want to meet?

5 comentarii:

Cristiana spunea...

Filmuletul este superb. Cred ca multi dintre noi suntem la fel ca Jason, niste morti in viata,niste zombi inchisi in inchisoarea rutinei zilnice. Oare ce s-ar fi intamplat daca Stacey nu ar fi fost promovata, ci concediata? Unde ar mai fi intalnit-o Jason? Asta ma face sa ma gandesc la proverbul "Trenul nu trece decat o data prin gara". Nu trebuie sa stai sa te gandesti prea mult, ca il poti pierde. Profita de orice oportunitate oferita ca sa nu ajungi un mort in viata!

Anonim spunea...

Excelent filmulețul. Si cred ca e genul de film a cărui înțelegere e diferita (și progresiva), funcție de situațiile prin care a trecut (și va ma trece) fiecare spectator.

laura spunea...

am zambit :)

Vali Stoian spunea...

Raspuns pt Cristina - Un prieten bun imi spunea despre faptul ca uneori trebuie sa iei decizii rapide in ceea ce priveste o relatie. Si imi dadea ca exepmlu o situatie: Dumnezeu te pune in tren langa acea cineva. Ce putea sa faca sa o aduca mai aproape, dar daca tu nu profiti de acea situatie...pa.
Ei bine, eu nu cred intr-un astfel de Dumnezeu. Cred ca El te va ajuta sa o cunosti cu ceva timp inainte, pana ce in inima sa inceapa sa inmugureasca...DRAGOSTEA. Trenul nu trece decat o singura data prin gara, e adevarat. Dar acest proverb nu e bine sa il aplic la relatii. Merge la afaceri sau alte situatii, dar nu neaparat la relatii. Cum ar fi sa traiesti fara posibilitatea de a avea A DOUA SANSA!

Anonim spunea...

E adevarat ce spune Vali. In cazul relatiilor, trebuie sa ai ochii deschisi, sa vezi dincolo de exterior; iar pentru asta e nevoie de ceva timp; 2 ore in tren sunt cam putin.

Desi cine stie... Probabil ca exista si exceptii care confirma regula; care or fi si alea...

Faceți căutări pe acest blog