joi, 8 octombrie 2009

Copiii ştiu să reziste tentaţiei! Tu?

Un test psihologic pentru copii arata rezistenta lor la tentati, si modul lor de a rezista, fiecare copil stie cum ar trebui sa reziste...si fiecare are stilul lui... Chiar daca unii nu pot rezista , totusi incearca... Tu cum te descurci cu tentatile?... Urmareste urmatorul video clip si invata de la niste copii! :

Va-ti gasit fiecare in situatia acestor copii, cand tentatiile vietii, ispitele v-au ingreunat sau v-au lovit, ati stat vreodata cu nasu in farfuria cu ispite? Ati rezistat? Invata de la copii cum sa rezisti ispitei...
Chiar daca nu ati rezistat pana acum ispitei, trebuie sa cunoasteti ca aveti iertare de la Dumnezeu prin Isus Hristos care a murit pentru tine, pentru pacatele tale, si prin El poti incepe o viata noua... Cand ispitele va napadesc rugativa lui Dumnezeu, el va va da biruinta... Doar rugaciunea poate fi ajutorul vostru in fata ispitei...

Cand crezi ca nu poti rezista ispitei, tentatiei, gandeste-te ca nu esti singur, Isus a biruit si pentru tine!

Copii stiu sa reziste ispitei! Tu?

Un comentariu:

Anonim spunea...

Super filmuletul. Citisem despre experimentul asta in "scandaloasa" carte a lui Josh Harris, "adio amoruri".

De acord cu solutia despre care vorbesti; as mai adauga doar ca este de datoria noastra sa ocolim punctele critice; in loc sa stai cu nasul in "farfurie" si sa rezisti eroic, poti sta cat mai departe de ea, te poti gandi in alta parte.

Batalia este in primul rand la nivelul gandurilor; un autor (J. Hohnberger) spunea ca, atunci cand il asalteaza un gand cu care nu e de acord, pur si simplu "schimba canalul" - se gandeste in alta parte, se roaga, suna un prieten etc.

Dar n-are rost sa ne facem iluzii ca mr putem gandi in voie la actiunea interzisa si totul este bine atata timp cat nu o facem.

Faceți căutări pe acest blog