vineri, 4 decembrie 2009

2012 sau poate mai devreme...

Nu stiu cati dintre voi ati urmarit filmul 2012(nu il recomand)dar despre idea sfarsitului lumii cred ca ati auzit cumva... Calendarul mayas, considerat drept cel mai exact si bine calculat calendar din istoria civilizatiilor, ia sfârsit în data de 21.12.2012, cand lumea noastra se va sfârsi prin foc, iar in urma acestor cataclisme se va forma un nou pamant, o noua era de oamenii mai buni, intr-o dimensiune superioara... Sigur in toata povestea aceasta Dumnezeu e scos din scena iar sfarsitul lumii e atribuit mamei natrurii care schimba lumea prin foc... Dar adevarata poveste se afla de mii de ani printre randurile Scripturii.

"De la Domnul ostirilor va veni pedeapsa, cu tunete, cutremure de pãmânt si pocnet puternic, cu vijelie si furtunã, si cu flacãra unui foc mistuitor." (Isaia 29:6)

"Ziua Domnului însã va veni ca un hot. În ziua aceea, cerurile vor trece cu troznet, trupurile ceresti se vor topi de mare cãldurã, si pãmântul, cu tot ce este pe el, va arde.(2Petru 3:10)

"Deci, fiindcă toate aceste lucruri au să se strice, ce fel de oameni ar trebui să fiţi voi, printr-o purtare sfântă şi evlavioasă, aşteptând şi grăbind venirea zilei lui Dumnezeu, în care cerurile aprinse vor pieri, şi trupurile cereşti se vor topi de căldura focului?

Dar noi, după făgăduinţa Lui, aşteptăm ceruri noi şi un pământ nou, în care va locui neprihănirea." (2Petru 3:10-13)

Totsi in comparatie cu credinta mayasa, crestinismul Biblic are mai multa speranta in interiorul dogmei sale... nu vor supravietui acestei calamitati doar cei care au mai multi bani... sau cei care au calitati extraordinare... ci Dumnezeu promite fiecarui om, aceasta lume, o lume vesnica, in care binele va domnii, totul tine de alegere...

"Apoi, am văzut un cer nou şi un pământ nou; pentru că cerul dintâi şi pământul dintâi pieriseră, şi marea nu mai era.
Şi eu am văzut coborându-se din cer de la Dumnezeu, cetatea sfântă, noul Ierusalim, gătită ca o mireasă împodobită pentru bărbatul ei.
Şi am auzit un glas tare, care ieşea din scaunul de domnie, şi zicea: "Iată cortul lui Dumnezeu cu oamenii! El va locui cu ei, şi ei vor fi poporul Lui, şi Dumnezeu însuşi va fi cu ei. El va fi Dumnezeul lor.
El va şterge orice lacrimă din ochii lor. Şi moartea nu va mai fi. Nu vor mai fi nici tânguire, nici ţipăt, nici durere, pentru că lucrurile dintâi au trecut." (Apocalipsa 21:1-4)

Dumnezu ne promite viata vesnica pentru ca El, Isus Hristos a murit pentru pentru "ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică." (Ioan 3:16)

Acum urmeaza alegerea ta... alegi sa accepti pe Isus in inima ta? sau accepti sa traiesti ca si mai inainte? Problema sfarsitului lumii nu e globala... ci personala.... Fiecare persoana in parte trebuie sa aleaga... tu ce alegi?

2012 sau poate mai devreme.... timpul e scurt... nu zic ca Dumnezeu va venii in 21.12.2012, caci timpul acesta nu-l stie nimeni de pe pamant... (Matei 24:36) dar timpul se apropie vertiginos....
Nu zic ca va fi maine (dar cine stie) nu zic ca va fi pana in 2012... dar tot ce vreau sa tranzmit e:

Isus este la usa, e la usa inimii tale... Da! E gata sa te ierte, trebuie doar sa accepti...

Grabeste-te! Sfarsitul e aproape! Accepta-l astazi pe Isus in inima ta! Azi e timpul... maine e prea tarziu...

"Tot aşa, şi voi, când veţi vedea toate aceste lucruri, să ştiţi că Fiul omului este aproape, este chiar la uşă." Matei 24:33

Trimiteți un comentariu

Faceți căutări pe acest blog