duminică, 4 iulie 2010

Pâine de un milion??

Pe 1 iulie s-au scumpit toate.... ma gandeam eu in timp ce imi scoteam si numaram banii cand vanzatoarea de la supermarket imi spune: 160 Ron va rog! raman uimit si putin indignat...

In Romania painea a ajuns sa coste un milion (104 Ron). Pana atunci cumparam des paine, dar era 3 Ron... cand a sarit la 104 Ron? nu stiu....Am aflat intr-un sfarsit ca era o erore in sistem...

Criza economica, lenea noastra, ura, egoismul au facut ca oamenii sa se omoare pentru ca nu au ce manca...

Ati auzit cu totii ca tva-ul a ajuns la 24%, iar bugetarii muncesc 100% dar primesc doar 75% din salariu, poate de curand ati aflat ca au venit puhoaiele si au luat vieti omenesti, case si gospodarii lasand oamenii pe strada...
Dar toate aceste lucruri, nu sunt decât începutul durerilor...(Matei 24:8)

Nu e o gluma lucruri nemaivazute se intampla tot ce trebuie sa stim in aceste vremuri tulburi, cand banii lipsesc, natura se dezlantuie sau oamenii sunt rai este ca:

 Painea si apa nu-ti vor lipsi (Isaia 33:16)

"Pot să se mute munţii, pot să se clatine dealurile, dar dragostea Mea nu se va muta de la tine, şi legământul Meu de pace nu se va clătina, zice Domnul, care are milă de tine."(Isaia 54:10)

"Mă încred în Dumnezeu, şi nu mă tem de nimic: Ce pot să-mi facă nişte oameni?" (Psalmi 56:11)

Si cel mai important lucru in toate aceste lucruri este ca Domnul Iisus Hristos se va intoarce si va resabilii ordinea in univres si in viata noastra:

 "Apoi, am văzut un cer nou şi un pământ nou; pentru că cerul dintâi şi pământul dintâi pieriseră, şi marea nu mai era.Şi eu am văzut coborându-se din cer de la Dumnezeu, cetatea sfântă, noul Ierusalim, gătită ca o mireasă împodobită pentru bărbatul ei. Şi am auzit un glas tare, care ieşea din scaunul de domnie, şi zicea: "Iată cortul lui Dumnezeu cu oamenii! El va locui cu ei, şi ei vor fi poporul Lui, şi Dumnezeu însuşi va fi cu ei. El va fi Dumnezeul lor.El va şterge orice lacrimă din ochii lor. Şi moartea nu va mai fi. Nu vor mai fi nici tânguire, nici ţipăt, nici durere, pentru că lucrurile dintâi au trecut."(Apocalipsa 21:1-4)

Pana atunci :  "Rugaţi-vă neâncetat." (1Tesaloniceni 5:17)

Un comentariu:

Anonim spunea...

Fain articolul :) foarte incurajator. Apropo de painea de lux pe care ai cumparat-o - si eu vad mereu vanzatoare prin marketuri care fac greseli (ele sau sistemul), spre disperarea clientilor isterici care parca abia asteapta sa se ia la cearta cu cineva.
Macar in cazuri din astea ma gandesc ca, prin calmul meu, le fac putin ziua mai frumoasa vanzatoarelor.

Faceți căutări pe acest blog