Cărţi online

IN CONSTRUCTIE... 
Recomand şi vă dăruiesc o serie de cărţi:BIBLIA - citeşte online: Cornilescu sau Ortodoxă

1866 -  Prima (cea mai veche) biblie românească completă: Download
 
Soft studiu biblic: Micul Teolog 0.7  Download

Alte variante: Engleză (King James Bible) ,  Rromani (Noul Testament) , Site Multilanguage 

Cărţi Ellen G. WhiteOnline
Despre ea: site oficial
Dintre cărţi reamintesc: Hristos Lumina Lumii
                                         Calea către Hristos
                                         Tragedia Veacurilor
                                         Divina Vindecare
                                         şi incă  5000 de articole şi 45 de cărţi
    Părerea mea ... aici

Mâini înzestrate (Ben Carson) Citeşte şi Downloadează

Dr. Carson demonstreaza ca soarta noastra nu depinde de stele sau de statistici, ci de noi insine. Recunoaste ca a ajuns un neurochirurg bun datorita faptului ca a descoperit capacitatea innascuta pe care i-a dat-o Dumnezeu si s-a perfectionat, punandu-si la lucru mainile inzestrate. Medicul primar neurochirurg, care a conceput si a coordonat cu succes numeroase operatii pe creier, nu este altul decat pustiul care altadata colinda mahalalele orasului Detroit.      Imagine de ansamblu (Ben Carson) Citeşte şi Downloadează


Dr. Carson va impartaseste filozofia sa de viata, care l-a ajutat sa se ridice din mediocritate la rangul de influenta de prim ordin. Cartea sa nu spune cum sa ai succes, ci de ce sa ai succes. Te ajuta sa-ti largesti perspectiva. Vorbeste despre felul cum sa-ti descoperi viziunea propriei vieti, care sa stabileasca prioritatile, sa dea noi energii efortului care te inspira sa schimbi lumea din jurul tau.
În căutarea Dumnezeului nevăzut (Philip Yanchey)  Downloadează 
 Viaţa cu Dumnezeu nu este întotdeauna aşa cum ne-am aşteptat să fie. Uneori se pare că aşteptările noastre optimiste se lovesc de realitatea slăbiciunilor personale şi de surprize neplăcute. Iar Dumnezeul despre care ni se spune că tânjeşte după compania noastră pare uneori distant şi indiferent. 
Cartea abordează în mod sincer şi personal modul de trăire al vieţii creştine pentru cei care doresc mai mult decât răspunsuri superficiale la întrebările profunde ale vieţii. În cele din urmă, Yancey abate atenţia de la întrebările noastre spre Cel care se oferă El Însuşi drept răspuns, Dumnezeul care ne invită să-L căutăm – şi să-L găsim.


   Dezamăgit de Dumnezeu (Philip Yanchey) Citeşte şi Downloadează

Daca am fi sinceri cu noi insine, am recunoaste ca avem indoieli cu privire la Dumnezeu.
Ne incredem in promisiunile Lui, insa culegem vant. Cautam fata Lui, dar nu-L gasim. Oare exista? Oare Ii pasa de noi?Philip Yancey ne asigura ca Dumnezeu exista si ca Ii pasa de noi. Fara a minimaliza realitatea durerii si a deziluziei, Yancey ne spune ca nu Dumnezeu este cel care ne dezamageste, ci asteptarile noastre nerealiste. Dumnezeu nu este nici un djin care ne implineste dorintele la comanda, nici un tata absent pe care nu ne putem bizui la nevoie. El este Dumnezeu, iar Biblia ni-L reveleaza in limbajul propriu ca pe o Persoana care actioneaza conform propriilor prioritati si metode.

Isus pe care nu l-am cunoscut (Philip Yanchey)  Citeşte sau  Downloadează 
In cartea aceasta, Isus pe care nu L-am cunoscut, Philip Yancey este deopotriva mai personal si mai concentrat asupra lui Isus decat a fost poate oricand inainte. Cu sinceritate, dar si cu o noua intelegere, el isi aminteste experiente pe care le-a trait in biserica anilor copilariei sale, dupa care trece—impreuna cu cititorul lui—la o amanuntita investigatie biblica si istorica a identitatii lui Isus: cine a fost si cine este El. Sub ochiul sau atent, Isus devine uman, divin, parca prezent realmente in textul Scripturii, ca si in viata noastra.

 
Biserica - frustrare şi împlinire (Philip Yanchey) Citeşte sau  Downloadează
Deşi poate că mulţi cred că acest titlu nu ar trebui să existe, el exprimă totuşi o realitate. Biserica ne creează şi frustrări, dar, în cele din urmă tot ea ne aduce adevărata împlinire. Poate că şi tu te-ai întrebat dacă merită efortul şi deranjul să fii activ într-o biserică locală, sau poate că te-ai retras din cauza unor aspecte care te-au deranjat. Rămâne, deci, întrebarea: de ce să ne deranjăm cu biserica? 
În această relatare candidă, care ne face să ne gândim cu toată seriozitatea la relaţia noastră cu biserica locală, Yancey prezintă motivele care l-au determinat să renunţe la scepticism şi să participe din toată inima la viaţa unei biserici locale. Cu toată sinceritatea şi obiectivitatea, el face un echilibru între erorile umane şi caracterul unic al bisericii ca trup al lui Cristos.

Rugăciunea  (Philip Yanchey)  Downloadează

Asternandu-si gandurile pe hartie din perspectiva unui pelerin, Philip Yancey vorbeste despre misterioasa rascruce de drumuri unde se intalnesc Dumnezeu si omul, plasandu-se dincolo de abordarile conventionale, cu o perspectiva unica, inedita, devenita unul din semnele de recunoastere ale stilului sau. In "Rugaciunea: Are ea puterea de a schimba ceva?" Philip Yancey incearca sa gaseasca raspunsuri.

Urmează să mai adaug şi alte cărţi....

Niciun comentariu:

Faceți căutări pe acest blog